Doe mee

Misschien krijg je door deze website het verlangen om iets te doen voor kinderen in armoede in jouw eigen omgeving. Daar zijn wij blij mee. Hoe meer mensen meedoen hoe minder kinderen in armoede hoeven te leven. Samen zijn we sterker. Neem gerust contact op met een medewerker van Het Fort. Zij kunnen je helpen om iets te doen in je eigen omgeving.

Het is ook mogelijk om een ‘Het Fort’ project te starten in jouw eigen omgeving. Dat kan op 3 manieren:

  1. Start een zelfstandige ‘Het Fort’ locatie.

Wij helpen je graag bij de startup.

  1. Een BSO wordt een ‘Het Fort’ locatie.

Als BSO wil je graag ook iets doen voor kinderen die leven in armoede. Je weet dat de ouders van kinderen die jouw BSO bezoeken best iets over hebben voor een kind in armoede.  Je start twee middagen in de week met een Het Fort groep. Wij leveren de lesmethode, trainen de kindercoaches en helpen je met het vinden van een passende financiering.

  1. Een kerk start een ‘Het Fort’ project.

Veel (nieuwe jonge) kerken zijn actief in achterstandswijken.  Jij bent lid van zo’n kerk en wil graag iets doen aan de armoede onder kinderen. Wij helpen je graag om een ‘Het Fort’ locatie op te starten vanuit jouw kerk. Jij hebt vrijwilligers en een locatie. Wij hebben een prachtige methode die jullie kunnen gebruiken en trainen graag jullie kind coaches die de kinderen in armoede gaan begeleiden. Het is onze ervaring dat je via kinderen het beste een wijk kunt bereiken met de liefde van God.

Neem contact met ons op

Het Fort – Locatie De Banne

Parlevinker 12
1034 PZ Amsterdam
debanne@hetfort.org

Telefoonnummer: 020 3446313

Het Fort – Support Office

O.Z. Voorburgwal 241
1012 EZ Amsterdam
info@hetfort.org

Telefoonnummer: 020 3446310